Νέα

Λεμόνι: ένας «ξινός» φίλος

Είναι κατακίτρινο, ξινό πέρα για πέρα και απολύτως απαραίτητο για τη νοστιμιά των φαγητών μας. Το λεμόνι, πολύτιμο σε θρεπτικά συστατικά, σίγουρα κάνει πολλά παραπάνω από το να νοστιμίζει απλά το φαγητό μας. Είναι κατακίτρινο, ξινό πέρα για πέρα και απολύτως απαραίτητο για τη νοστιμιά των φαγητών μας. Το λεμόνι, πολύτιμο σε θρεπτικά συστατικά, σίγουρα κάνει πολλά παραπάνω από το να νοστιμίζει απλά το φαγητό μας. Αρκετοί δεν ξεκινούν καν να τρώνε, αν στο τραπέζι δεν υπάρχει ένα τουλάχιστον λεμόνι, κομμένο [...]

διαβάστε περισσότερα

Νέα ανανεωμένη ιστοσελίδα από την εταιρεία ΤΖΩΝ ΤΟΠ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι η ανανεωμένη ιστοσελίδα μας john-top.gr είναι στον αέρα! Πρόκειται για μια εύχρηστη και λειτουργική ιστοσελίδα, η οποία στοχεύει στην πλέον άμεση, αποτελεσματική και ποιοτική ενημέρωση των πελατών της.Η ανανεωμένη ιστοσελίδα μας είναι δίγλωσση και σχεδιασμένη για όλους τους τύπους συσκευών. Τώρα μας βλέπετε και μας διαβάζετε από παντού! H νέα βελτιωμένη ιστοσελίδα διαθέτει: • Αναβαθμισμένη παρουσίαση των προϊόντων. • Διαθέσιμα πιστοποιητικά που εφαρμόζει στο σύστημα παραγωγής των προϊόντων της. • Χρήσιμες πληροφορίες για την οργάνωση την [...]

διαβάστε περισσότερα

16 ευεργετικές επιδράσεις του λεμονιού

Δεν υπάρχει κουζίνα στον… κόσμο, στην οποία το λεμόνι να μην αποτελεί βασικό συστατικό, το οικείο σε όλους μας κίτρινο εσπεριδοειδές, που είναι δημοφιλές σε όλο τον πλανήτη. Ποια είναι όμως η επίδραση της κατανάλωσης λεμονιού στον ανθρώπινο οργανισμό; Τα λεμόνια είναι όξινα στη γεύση, αλλά δημιουργούν αλκαλικές βάσεις στον οργανισμό μας. Στην πραγματικότητα, είναι από τα τρόφιμα με τη μεγαλύτερη αλκαλική επίδραση, που βοηθούν πολύ στη δημιουργία ισορροπίας σε καταστάσεις αύξησης της ποσότητας οξέων στο σώμα. Με άφθονη βιταμίνη C, [...]

διαβάστε περισσότερα