Πιστοποιητικά

ΤΖΩΝ ΤΟΠ

Η εταιρεία μας «Τοπάλης Ιωάννης & Υιοί Ο.Ε.» είναι μία οικογενειακή επιχείρηση που πρωτοξεκίνησε την πορεία της στο χώρο των τροφίμων το 1979. Αρχικά σε τοπικά mini market με χυμό λεμόνι και «σπαστά καφεδάκια» μια πρωτοποριακή πατέντα της εποχής.

Από το 1990 άρχισε να διαθέτει τα προϊόντα της πανελλαδικά σε μεγάλες αλυσίδες super market είτε με το διακριτικό της εταιρείας μας είτε με ιδιωτική ετικέτα.

Από το 2000 η εταιρεία μας μεταφέρθηκε σε σύγχρονες εγκαταστάσεις 500 sqm και πιστοποιήθηκε αρχικά με το σύστημα πιστοποίησης ποιότητας ISO -22000. Από τότε ξεκίνησε τις εξαγωγές προς Ευρώπη, Αμερική, Ασία όπου έχει ακόμη και σήμερα σταθερές συνεργασίες με τις χώρες κυρίως της Τσεχίας, Ουκρανίας Αρμενίας, Βουλγαρίας και Καναδά.

Το 2010 η εταιρεία μας και τα μέλη που την απαρτίζουν στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης επεκτείνει τις δραστηριότητες της προσθέτοντας άλλο ένα προϊόν στην γκάμα της το ξύδι. Δίνοντας και σε αυτό το προϊόν την δυνατότητα είτε ιδιωτικής είτε ετικέτας της εταιρείας μας «John Top».

Το 2014 αποφασίζουμε να γίνουμε ακόμη ποιο ανταγωνιστική επενδύοντας στην αγορά υπερσύγχρονων μηχανών κατασκευής φιαλών «PET». Στόχος της εταιρείας μας ως προς την παραγωγή φιαλών είναι τόσο τα ποιοτικά προϊόντα όσο και οι προσιτές τιμές.

Το 2016 η εταιρεία μας επεκτείνει περισσότερο τις εγκαταστάσεις της με στόχο την εμφιάλωση φωτιστικού οινοπνεύματος, προσθέτοντας έτσι ένα καινούργιο προϊόν στο δυναμικό της.

Την επόμενη χρονιά 2017 η εταιρεία μας για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις τις διεθνούς και της εγχώριας αγοράς πιστοποιείτε με το διεθνές αναγνωρισμένο σύστημα πιστοποίησης IFS.

Στο πλαίσιο της συνεχούς ανάπτυξης  η εταιρεία μας στοχεύει να επεκτείνει τη δράση της στο χώρο των απορρυπαντικών, κυρίως επαγγελματικής αλλά και οικιακής χρήσης.